Új Magyar Gárda - Baranya Megye

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Megyei honlapok

 

Naptár

2021. Július
HKSCPSV
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
<<   >>
 

Rövid tájékoztató az Új Magyar Gárda Mozgalomról

Az Új Magyar Gárda Mozgalom egy pártok és határok felett álló önvédelmi szövetség.
A nemzetben nem csupán gondolkodók, de azért tenni is hajlandó magyarok szövetsége.

Az Új Magyar Gárda Mozgalom célja, hogy összegyűjtse és értelmes célok mentén megszervezze – a jelenleg szétszóródott – haza védelmére kész embereket. A gárdisták képzésére komoly hangsúlyt kívánunk fektetni. A Gárda feladata szerteágazó – függően a szükséges teendőktől – a kulturális, hagyományőrző, szociális tevékenységeken keresztül a rend- és katasztrófavédelmi feladatokon át egészen a majdani nemzetőrség megteremtéséig. Az Új Magyar Gárda Mozgalom csak indokolt esetben vehet részt pártrendezvényen.

AZ Új Magyar Gárda Mozgalom tagja lehet minden 18. életévét betöltött személy, büntetlen előéletű, önmagát magyar identitásúnak valló személy, aki elfogadja a Mozgalom programját és Imre Herceg Árpád-házi oroszlánokkal ékesített Árpád-házi zászlaja alatt esküt tesz a Szent Koronára.

A gárdisták számára formaruha készül. A formaruha fekete színű, amelyen jelzésként az Imre Hercegtől örökölt és az Új Magyar Gárda Mozgalom jelképévé választott Árpád-sávos pajzs látható. Valamint a hátán egy lépő oroszlán.

Az Új Magyar Gárda Mozgalom címerének szimbolikája. A pajzs vörös sávjaiban 9 oroszlán látható, 3-3-2-1 felosztásban. Első vörös sáv – Három oroszlán. A katonai erények: Bátorság, Erő, Fegyelem. Második vörös sáv ¬- Három oroszlán. A polgári erények: Becsület, Szorgalom, Büszkeség. Harmadik vörös sáv – Két oroszlán. A tisztviselői erények: Hűség, Pontosság. Negyedik vörös sáv – Egy oroszlán. A vezetői erények: Bölcsesség.

Az Új Magyar Gárda Mozgalom köszöntése.
- Adjon az Isten! – Szebb jövőt!

Forrás: http://ujmagyargarda.com


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!